Η πρώτη online Ελληνική Ταξιδιωτική Κοινότητα στο Viber!

Σας καλωσορίζουμε στην νέα Viber Community των TravelBlogger.gr!

οι travelbloggers.gr στο viber

Όλοι εδώ στους TravelBloggers.gr είμαστε πολύ χαρούμενοι που σου ανακοινώνουμε τη λειτουργία της πρώτης online Ελληνικής ταξιδιωτικής κοινότητας στο Viber. Μέσα σε αυτή τη κοινότητα θα έχεις την ευκαιρία να διαβάζεις τα πληρέστερα ταξιδιωτικά άρθρα, να βρίσκεις ταξιδιωτικές ιδέες, εμπνεύσεις, εξειδικευμένες πληροφορίες και εικόνες, για ελληνικούς, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους προορισμούς.

Mπες στο Viber Community των TravelBloggers.gr πατώντας ΕΔΩ.

Για να μπεις στην κοινότητα από το desktop σου θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το Viber for Desktop  από εδώ και να σκανάρεις με το κινητό σου το QR code που θα εμφανιστεί. 

Καθημερινά οι συντάκτες των TravelBloggers.gr θα αναρτούν περιεχόμενο και θα σχολιάζουν πάνω σε αυτό, ενώ εξετάζουμε το ενδεχόμενο η δυνατότητα σχολιασμού, μερικές φορές, να δίνεται σε εσάς τα μέλη της κοινότητας, ώστε να εκφράζετε την άποψή σας. Επίσης θα μπορείτε να συμμετέχετε σε έρευνες, διαγωνισμούς και πολλά άλλα.

Όλοι οι συμμετέχοντες – ανεξάρτητα από τη χρονική στιγμή που μπαίνουν στην κοινότητα – έχουν πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό των αναρτήσεων.

Ασφάλεια και προστασία του απορρήτου

Όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των χρηστών, να γνωρίζεις οτι στα Communities εμφανίζονται μόνο τα ονόματα των μελών, ενώ οι αριθμοί των τηλεφώνων δεν είναι ορατοί από τα άλλα μέλη.

Viber

Τι είναι όμως τα Viber Communities;

To Viber είναι η πρώτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός εικονικού χώρου ομαδικής συνομιλίας όπου έως και 1 δισεκατομμύριο χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα και περιεχόμενο κάθε μορφής. Σήμερα στην αγορά οι ομαδικές συνομιλίες περιορίζονται σε εκατοντάδες ή χιλιάδες μέλη, ωστόσο το Viber ξεπερνά κατά πολύ αυτό το όριο και δίνει στους χρήστες τη μοναδική δυνατότητα να συνδέονται σε παγκόσμιες κοινότητες τεράστιας κλίμακας που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν στον κλάδο εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων – έως και 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε μία ομαδική συνομιλία.

Μαζί σου φιλοδοξούμε να αναδείξουμε αυτό το χώρο ως την κορυφαία online Ελληνική ταξιδιωτική κοινότητα στο Viber της χώρας!

Οδηγίες συμμετοχής στo Viber Community των TravelBloggers.gr

Γίνετε μέλη του Viber Community  των TravelBloggers.gr πατώντας στον σύνδεσμο εδώ.
Μπορείτε να εκδηλώσετε την προτίμησή σας σε κάποια ανάρτηση ή τοποθέτηση πατώντας την καρδούλα που βρίσκεται στο πλάι της. Πατώντας παρατεταμένα σε ένα Post και κατόπιν στην επιλογή ππληροφορίες του μενού που εμφανίζεται, μπορείτε να δείτε πόσα  μέλη που έχουν πατήσει «καρδούλα» σε ένα post.Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο προφίλ μας στο viber travelbloggers.gr ή εναλλακτικά στο email μας contact@travelbloggers.gr εάν έχετε κάτι ενδιαφέρον να μοιραστείτε στην κοινότητα, να μας στέλνετε τις ιδέες ή τις παρατηρήσεις σας.
H κοινότητα μας είναι δημόσια και ανοιχτή σε όλους.
Με την εγγραφή σας στην κοινότητα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους κανόνες αυτής.

Σας ευχαριστούμε!

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s